Velkommen til min blogg :)

25. juli 2011

Videre til Clearwater Beach

I dag våknet jeg 08.30 av at Fred Are vekket meg. Kl 11 skulle vi sjekke ut av rommet, så det var på tide å stå opp. I dag var det faktisk for første gang overskyet vær på morgenen - perfekt parkvær egentlig, men parker er vi ferdige med for denne gang :) Temperaturen var det likevel ingen endring på.

08.30 var vi nede å spiste vår siste frokost i Orlando. Litt rart vi har jo vært her i hele 6 netter. I dag fikk vi av en eller annen grunn masse rabatt - og barnepris for Anders. (Under 10 år er barnepris, men vi har jo hele tiden betalt fullt for han siden han er over 10 år). De ville vel bare være snille da ;) De har iallefall vært veldig hyggelige å snakket en del med oss.

11.15 var vi ferdig utsjekket å kjørte mot Clearwater Beach. Gps'en beregnet turen til å ta 1,5 time. Det var ikke så mye å se på langs veien før vi kom til broen over til Clearwater, det var flott. Det var liksom en bro bygget på vannet (vann på begge kanter). Vi kom til Clearwater Beach ca 11.15.

*Jeg sliter med nettoppkoblingen og får ikke lagt ut flere bilder nå - prøver igjen i morgen*

Kjørte forbi Pir 60 og strandsonen før vi kom fram til Best Western-hotellet vårt. Det var et fint hotell. Vi fikk rom i 2. etasje (totalt 6 etasjer). Et helt greit rom - handicaprom faktisk med stort bad - og utsikt mot parkeringsplassen. Vi bestemte oss imidlertid for å høre hva det kostet å oppgradere til rom mot stranda. Det kostet 30 $ pr natt - og de hadde ledig. Dermed flytta vi opp i 6. etasje på et annet rom. Helt utrolig utsikt!!!

Vi gikk over gata for hotellet og spiste pizza, calzone og gyros på en italiensk restaurant. Vi måtte betale 38 $ for det, ikke så verst.

Etterpå dro vi på stranda. Hotellet har en egen privat strand - skikkelig digg. Vi anslo at vannet måtte være 35 grader. Sanda er kritthvit og helt myk. Vi solte oss og badet ca 1,5 time.

Så dro vi bort på Pir 60 for å se solnedgangen. Det kom vi akkurat litt for sent til, men det var ganske fint å se himmelen likevel

 

Dette bryggeområdet er en del av et sentrumsområde og det samles visstnok haugevis av mennesker her ved hver solnedgang. Utover brygga sto det salgsboder tett-i-tett med masse "pjus". Vi gikk såvidt bortover en av sentrumsgatene og endte innom en Surfebutikk. Der kjøpte jeg en rosa t-skjorte med Clearwater på til 10 $ og en bikini til 44 $.

Vi var tilbake på hotellet rundt kl 22. I morgen blir det avslapning på stranda.


Generelt er jeg overrasket over forholdsvis korte køer i parkene. Den siste var mest.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar