Velkommen til min blogg :)

10. juli 2016

Back to L.A. :)

Nest siste dag i USA :( Vi kom oss avgårde ved 10-tida og kjørte tilbake mot Los Angeles. Det var ikke så lange kjøreturen - litt i underkant av 2 timer eller noe normalt, men det var en del trafikk.

 

 

Fant greit fram til hotellet vårt som ligger rett i nærheten av flyplassen. Der fikk vi rom i 11. etasje. Det fantes også en 16. etasje som var eksklusiv med egen nøkkel. Ungene klarte å snike seg opp der :)


Vi hadde funnet ut at vi slet litt med baggasje, så vi skulle ut en tur og kjøpe en ekstra koffert. Vi bestilte også ekstra koffert når vi sjekket inn fra mobilen.

Ut å kjøre i Los Angeles igjen. Sist vi var der var vi ikke innom Hard Rock Cafe ;) - så vi ville dit for å spise lunsj. Den beste skulle ligge i Hollywood - så da var det å dra tilbake dit en gang til :)

Det var stor forskjell ja... sist vi var her, var en hverdag i midten av juni - nå var det en søndag midt i juli.... Sist hadde vi god plass både på fortau og restauranter. Kjendis-sigtseeingbussene nærmest overfalt oss og ropte halv pris etter oss. Nå snakket de ikke til oss en gang. Fortauene var så fulle av folk at det nesten ikke gikk ann å gå... Parkering? Sist fant vi en fin parkering langs gata... nå måtte vi kjøre rundt å lete og endte tilslutt opp i et parkeringshus :) Glad vi valgte juni når vi var der sist!!!

Uansett vi fikk vært innom Hard Rock Café og spist. Jeg drakk en utrolig god limonade (jordbær og basilikum), og så gikk vi litt ut på gata igjen - men ga fort opp i folkemengden.


Deretter kjørte vi til Citadel Outlets som skulle være et stort kjøpesenter. Der fikk vi kjøpt oss en Samsonite koffert og litt annet småtterier :)

På kvelden ble vi på hotellet og pakket.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar