Velkommen til min blogg :)

27. juli 2011

Siste dag i Clearwater - videre mot Fort Myers

 
Jøss! Klokka er 08.30 og jeg våknet opp til overskyet vær og regn! Ikke kjennes det ut som det er den intense varmen i dag heller når jeg åpnet verandadøra.

Jeg leste på nett at Clearwaterdistriktet har 361 soldager i året, typisk at vi er der på en av de 4 regndagene ;) Været spiller ikke så stor rolle i dag, vi skal være i bilen noen timer og forflytte oss sørover til Fort Myers. Det er mulig vi skal kjøre innom Siesta Key å kikke. Det er en øy/halvøy et sted lenger sør på kysten. Det var egentlig der neste overnatting skulle være, men vi endret det til Fort Myers da det ble klart at vi skulle innom den amerikanske familien vi har blitt kjent med.

 
Vi kjørte innom Siesta Key. Det var et fint sted (fin strand iallefall - men masse bølger når vi var der). Det ble en lang tur i dag, kjørte fra hotellet ca 11.30 og var framme rundt 18.30. Men da hadde vi såvidt stoppet på Arby's og spiste roastbeef-burger.... Ikke så godt som det hørtes ut. Og så fant plutselig Fred Are en Michaels butikk, så da måtte vi inn der også ;)

Vi kom omsider fram til Fort Myers og hotellet. Det var litt annerledes hotell, som et leilighetsanlegg på en måte. Helt greit rom da, men ikke safe her - og heller ikke muligheter for å vaske klær.

 
Da vi hadde slappet av en liten stund skulle vi spise middag på Kentucky fried chicken. Vi måtte over en veldig trafikkert vei - og da vi kom fram stengte de... :( Selv om det sto åpent til 22 (og klokka var 20.40). Ja, ja - tilbake over veien endte vi på et pannekakehus isteden *s* Ihop. FA og Anders spiste hamburgere, jeg kyllingsalat og Mona frukt. Totalt 25 $. Nå skal vi snart legge oss.

Skikkelig kaldt i dag forresten, helt nede i 27-28 grader i dag....

Alt er stort i USA, dette er elva vi har utsikt over fra rommet.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar