Velkommen til min blogg :)

2. mars 2020

Vårt første møte med Thailand

Vi dro hjemmefra ca 14.30 og kjørte til Gardermoen, etter å ha levert Tilda hos Charlotte i Skien. Turen inn og innsjekking gikk helt problemfritt. Siden vi reiste sammen med noen som er ansatte i Norwegian, fikk vi halv pris i lounchen. (Kr 150,- pr pers). Da kunne vi drikke ubegrenset med brus, øl, vin, champagne, kaffe, te og kakao. I tillegg kunne vi fritt forsyne oss med pastasalat, gulasj, kake, frukt og vafler.


Flyet lettet ca 20 min for sent. Vi hadde forhåndsreservert plasser ved nødutgang da Fred Are og Sindre (spesielt) har lange bein. Det viste seg at de hadde byttet fly, men beholdt oss på de gamle setereserveringene. Da var det plutselig ingen av oss som hadde seter med ekstra beinplass. Helt greit for Mona og meg, verre for de andre. Fikk bytta plassen til Sindre. Anders hadde betalt 400 for sin setereservering da han bestilte senere enn oss. Den fikk vi beskjed om å kreve refundert fra Norwegian.

Flyreisen gikk fint, men det var umulig å sove. Mona og meg fikk med oss en nydelig soloppgang over India i løpet av natta.


Landet i Krabi ca 12.50 lokal tid. Thailand ligger 6 timer før Norge, så det var fortsatt tidlig morgen i vårt hode.

På flyplassen ble vi hentet av en maxitaxi og kjørt direkte til hotellet i Koh Lanta. Det tok rundt to timer. Overgangen fra snø og surt i Norge til over 30 grader og sol i Thailand var stor, men deilig!!

Da vi hadde sjekka inn på hotellet gikk vi en tur langs stranda. Spiste middag et sted (va 100,- pr pers inkl drikke). Dessert tok vi et annet sted.

Mona og Sindre avsluttet med et kveldsbad før vi gikk tilbake til hotellet og slappa av.









1 kommentar: